O jucarie buna pentru SEX !

Dupa cum unii stiu ca eu primesc si “cereri” astazi voi prezenta…defapt voi lasa prezentarile sa se faca singure: cea mai buna jucarie folosibila la sex in timpul actului sexual cu o persoana. Daca multe jucarii sunt mai complexe si este nevoie de anumite atitudini si mentalitati ca sa le poti folosi, ehh….aceasta jucarie RRRRuuuppeee stilul pentru ambii parteneri, dar se aplica la ~ea~ !!

We Vibe este inovatia si jucaria erotica a anului deoarece stimuleaza atat punctul G cat si clitorisul in timpul actului sexual!

We Vibe este conceput atat pentru utilizarea in cuplu in timpul acutului sexula cat si solo [dar nu este recomandat] 🙂 pentru a masa punctul G si clitorisul.

Mult premiata jucarie poate inlocui mai multe jucarii erotice datorita versatilitatii lui. Poate stumula atat punctul g cat si clitorisul in acelasi timp. Este dotat cu acumulator.

We Vibe se potriveste perfect atat cu anatomia femeii cat si a barbatui in timpului actului sexual, oferind senzatii erotice nemaintalnite ambilor parteneri. In cazul folosirii solo, We Vibe se poate folosi la fel de bine impreuna cu un dildo sau un vibrator. Cu alte cuvinte, femeia va fi stimulata vaginal (de penis sau de dildo), clitoridian si masata in punctul G! In timpul actului sexual, barbatul va resimtii senzatiile vibroatoare ale jucariei erotice, dar cel mai important, va resimtii placerea marita a partenerei! (prezentare de pe : fantezie.ro)

Pentru a vedea un clip explicativ si in acelasi timp reclama la acest device, intrati  pe :  http://alexisbloggs.blogspot.com/2011/01/o-jucarie-buna-pentru-sex.html

Posted on April 12, 2012, in Sex ED. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a comment