Despre !

Despre blog.…. Cesaesteoare este un blog care se adreseaza publicului doritor de cunoastere. Nu pot spune ca felul redactarii este unul jurnalistic sau faptul ca limbajul folosit nu este altul decat unul colocvial, dar metodele mele de publicare sunt impartite in studiile/opinii sau criticile, sa poata fi intelese indiferent de nationalitate, varsta si mediul in care a crescut o persoana.

Impartirea blogului :

Acest blog a fost impartit in 3 categorii fixe, in care continutul si felul cum abordez subiectele sunt diferite, in dreapta sus puteti observa

  1. Critici : in aceasta categorie sunt remarci acide si diferite comentarii pe care le pun la dispozitia cititorului. Nu are o tema de subiect anume, ci pur si simplu micile mele izbucniri asupra diverselor intamplari care “ma scot din pepeni” .
  2. Opinii : Toti avem una.   Iar eu fac parte din toti…din multimea care incetul cu incetul devine vida din cauza submisiunilor in care ne aflam. Fie din cauza consumerismului, fie din cauze politice sau pur si simplu psihologice, opiniile fiecarei persoane care are ceva de spus, sunt valoroase.
  3. Sex :  este categoria de blog cu cea mai mare vizualizare. Ea a fost creata sa educe publicul si sa aduca noi informatii publicului. Subiectele sunt alese sau cerute de public, studiate, analizate, apoi scrise si postate. Sexul este un subiect interminabil, avand baze psihologice, sociologice, fiziologice si chiar artistice.

Despre Alex :

Sunt un tip care a calatorit mult in copilarie, am deprins diferente de cultura si comportament, chiar daca logica mea nu facea diferenta: de ce unele culturi actioneaza si se comporta diferit, de ce oamenii sunt categorizati dupa culoarea pielii si nationalitate, ce inseamna responsabilitate si care este rezultatul unei decizii proaste. Mult mai tarziu am putut face diferenta intre ele. Nimeni nu poate face distinctia in diversitatea culturala a oamenilor sau diferente in mentalitati daca nu isi aloca timp pentru studiu corect. Doar o analiza epirica sustinuta de teorie poate duce la o analiza coerenta si coeziva, chiar daca uneori eu am mici deficiente in ele.

Sunt special,  toti suntem dar povestea vietii mele incepe cum eu eram pe pas de moarte, mama mea fiind sfatuita sa nu mai faca al doilea copil, dar iubirea a fost mare iar contraindicatiile doctorilor nu au fost luate in considerare. Dupa multe incercari, m-am nascut prematur dezvoltat,cu un tip de rahitism mai complex. Sistemul meu imunitar era atat de prost incat pana la 5 ani, am fost paralizat 9 luni , am avut timpanele sparte de la o infectie si hemoglobina mea scazuse pana la 6, a fost un moment cand doctorii nu doreau sa ma ia drept pacient din cauza ca eram caz pierdut. DAR UITATI-MA !!! Traiesc, respir , aud si am multe de spus… hai sa facem treaba :

VA INVIT A SAVURA ORICARE DIN COMUNICATELE MELE DIN CATEGORIILE PREZENTATE, VA ROG LASATI UN GAND, O IDEE SAU UN COMENTARIU.   VA MULTUMESC.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: