Esti sau nu pizipoanca ?

 

Consider ca dupa ce  am facut etimologia cuvantului pitipoanca (apasati linkul),  acum  doresc sa definesc un sablon dupa care poti sa identifici pitipoancele de orice alte genuri de fete.  Eu cred ca acel articol este destul de clar si explicit ca oricine sa inteleaga de ce le spunem asa si de unde provine termenul.

Acum putin timp eram in oras cu o prietena si un prieten, iar o domnisoara trece pe langa noi…eu si colegul meu ne uitam unul la altul si spunem: “Pitziiii…..” .  Indignata colega noastra de apartament contesta ca ar fi o pizipoanca si ca este doar o domnisoara care este aranjata, iar de acolo a pornit toata discutia ce si cum identificam pitipoancele.

Pana in ziua de astazi cred ca s-au creat mai multe site-uri unde diverse fete sunt sau isi fac poze in ipostaza de pitipoanca. Acum toti stim ca miscarea de baza al acestor fapturi este cel de a tuguia buzele (duckface) sau pozele arhi-cunoscute in baie, la bunici acasa cu soba in plan secund si/sau selfies (poza facuta propriei persoane) in diverse ipostaze: (cele mai cunoscute):

  • DIN LATERAL – ca fundul sa se vada in toata splendoarea lui, bijuterie pretioasa care nu poate fi identificata in realitate,
  • DE SUS – ca decolteul sa prinda mai multa forma si chiar daca nu este un articol decoltat, tot sa para ca este tatoasa,
  • CU OCHELARI – ca valoarea estetica a unei persoane atinge apogeul atunci cand niste ochelari aviator sunt pe nas;
  • IN LOCURI EXOTICE/CLUBURI – ca SA SE STIE !!! ca este o fata petrecareata, chiar daca toate fetele astea sunt super serioase in timpul zilei;
  • PE MASINI/MOTOCICLETE – nu conteaza ca nu sunt ale lor, ca defapt asta si te categorizeaza ca pitipoanca, sa te lauzi cu ce nu este al tau, este cool nu ?

Specificat si in fostul articol despre aceste dragi fiinte care ne incanta privirea cu diversele culori stridente si fomele ce cuceresc chiar si cel mai putin pasionat geolog, domnisoarele acestea considera ca sunt (evident) frumoase iar ceea ce fac ele este sa INFORMEZE publicul, nu prietenii, ca o pitipoanca nu are prieteni are labagii si cunoscuti si vedete evident,ca e normal, sa fi prieten cu cineva faimos pe internet, nu stii de unde sare iepurele.

Si pe buna dreptate cele mai multe pitipoance vor fi fetele care au poze aleatorii cu ele in diverse ipostaze, care nu au nici o relevanta si in general care PROMOVEAZA frumusetea necontenita al ei.

Cum poti sa nu fii o pitipoanca ?? Cand pozele tale imortalizeaza un moment frumos, interesant, amuzant, placut de care iti vei aminti cu placere in viitor.  Am observat ca odata cu accesul la tehnologie complexa devine din ce in ce mai ieftina,  lumea se umple de oameni care folosesc PROST diverse scule, un exemplu bun sunt oamenii care nu au o ora teoretica de fotografie, dar au DSLR-uri scumpe si se cred mari artisti sau stim toti cel putin un amic/prieten sau vreo cunostinta care are o masina super luxoasa sau performanta si se plimba ca lumea sa il/o vada cu ea.

Suntem la un pas de a ne scoate bijuteriile la vedere si a le poza. Dupa anumite stiri exista deja fotbalisti care o fac, iar America ne-a prezentat in diverse filme si seriale DICKSHOT’s (poza la penis).

Haideti sa intretinem minimul de decenta si sa nu sarim calul, ca doar asa ii putem influenta pe ceilalti.

 

Posted on August 27, 2013, in Critici and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: