Alexandra Stan – batuta de manager

 

 

Glamour and sex

Cred ca Alexandra Stan gaseste reteta perfecta de a atrage atentia tuturor, din nou.  Daca anul trecut a fost incidentul subtil de a permite putin prea multa piele sa se vada (AICI), anul asta a considerat ca ceva mult mai socat este necesar in promovarea inocentei inexistente a unei domnisoare nu prea frumoasa si chiar deloc talentata.  Intr-un final nu este atat de important motivul pentru care a fost batuta, ci  doresc sa arat cu degetul spre persoana vinovata din aceasta poveste.

Nu am dovezi sau informatii aflate de la surse sigure, insa le am pe cele de pe internet care au fost comparate intre ele si am ajuns la un adevar vag. Managerul/iubitul  Alexandrei s-a saturat de gura ei si de frecventa cerintelor ei scumpe si i-a aplicat tehnica Chris Brown. Dupa o bataie buna acasa…a mai plimbat-o si cu masina, ca macar cu ochiul care mai vede sa aiba peisaj.

Nu doresc sa fiu un necioplit, sau vreun insensibil. Femeile nu trebuiesc fi batute in nici un caz, regula generala dar singurul lucru pe care doresc sa il subliniez este atunci cand pui mana pe fier incins, asteapta-te sa te arzi.  Tipul are postura, fata si o atitudine foarte agresiva, va promit daca il vedeti, veti stii de ce zic ca el pare a fi un tip dubios.

Ca incheiere doresc sa si demonstrez de ce nu imi place muzica Alexandrei :

Comparati piesa ASTA al Alexandai  (ascultati refrenul) cu piesa  ASTA al lui Fergie. Evident varianta Alexei este masterizata prost, intrumentalul suna de parca este facut in fruityloops,vocea din piesa Lollipop are autotune, iar ideea saxofonului acum a expirat precum si orice entuziasm al fanilor pe tema saxofonului, ei vor  sa vada cur si tate, ca pe asta se bazeaza o mare parte din show bizz-ul romanesc. Nu ma credeti?? cititi comentariile sub videoclipul Alexei, veti vedea ce parere au cei din afara ;).

Asta a fost critica mea asupra incidentului tragic care a napustit asupra Alexei, dar trebuie sa o admiri cat de frumos este machiata, de la cerb la cerbul de aur, va rog, aplaudati pentru ALEXANDRA STAN :

Alexandra Stan Official fb page.

Posted on June 18, 2013, in Critici and tagged , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: