MUzIcA BunA !!

Ahamm uitat la ultimile 2 postare  sa adaug micul comentriu de inceput deci :

*Intai scuzati  tipul de redactare, nu este unul academic sau corect, am si greseli intentionate. Ceea ce ii rog pe cei care imi citesc blogurile este sa dea atentie ideilor pe care le transmit, iar va rog mult daca ati reusit sa terminati de citit postarea sa comentati cat de putin, sa  aflu parerea voastra.

Nu este o critica ci doar o opinie pe care vreau sa imi o exprim si doresc sa aduc la cunostinta publicului faptul ca fac asta, in speranta ca voi mai afla de alti artisti la fel de buni ca cei pe care ii voi prezenta.

Americanii au zicala asta ca HIPSTERII BLOGARESC despre TRUPE NECUNOSCUTE ,de care nimanui nu ii pasa. Dar chiar fiind adevarat, tot nu consider ca sunt vreun hipster sau cel putin trupele sau artistii pe care ii voi prezenta sunt destul de cunoscuti iar in final este talentul pe care punem pret, eu sigur numai pe asta pun pret cand vine vorba de arta nu artistul face ca arta sa aiba valoare ci invers, dar cum am zis CONSUMERISMUL la putere .

Asadar :  Voi porni cu preferatii mei din trupe / artisti ai youtube-ului.

AIRTO  – Belgian : din 2006 s-a inscris pe youtube, de atunci tot posteaza clipulete cu coveruri si piese originale,  ce apreciez la el este defapt vocea (in care face ca unele piese sa fie mult mai interesante decat sunt defapt) si are piese originale romantice foarte frumoase :

http://www.facebook.com/airtomusic   si youtube channel   http://www.youtube.com/user/Airto?feature=watch

85,412 subscribers si 21,711,708 video views – l-am descoperit cautand un cover bun la Use somebody – Kings of Leon

Nick Pitera – American :  tot din 2006  si-a deschis canalult de youtube, el este putin mai complex din punctul de vedere al talentului, din cauza ca el este si designer si  modelator 3D , deci macar are sunet si video super bun, iar ce a fost o aspect atractiv este ca uneori face coveruri si canta pe mai multe voci folosind evident editari video:

https://www.facebook.com/pages/Nick-Pitera/138199010789 si youtube : http://www.youtube.com/user/goonieman86?feature=watch

388,909   subscribers si 111,911,270 video views – l-am descoperit  din video in video , gasind coverul lui dupa BOYS || MEN cu Mariah Carey

Kina Grannis – American : Ea este cam tot in acelasi an cand si-a deschis canalul de facebook, este din cauza faptului ca prin 2006 era momentul cand youtube-ul promitea multe din punctul financiar de vedere cand era vorba de views. Dar incepand ca o artista draguta si priceputa (numai ea si chitara ei). A inceput cu cover-uri asa pornesc toti, dar ce era interesant la ea defapt, ca vocea ei suava si domoala ,poate chiar blanda a reusit sa remodeleze anumite piese facandu-le hituri :

https://www.facebook.com/kinagrannis    Si facebookul :  http://www.youtube.com/user/kinagrannis

594,057 subscribers si 112,717,236 video views – am descoperit-o cand o colega de munca a venit si mi-a dat sa ascult cover-ul ei VULCANO – Damien Rice (recomand)

NOAH – American: vocea lui este incredibila , iti inchizi ochii si necunoscand detaliile faptului ca este un baiat de 19 ani ALB ai spune ca este un artist jazz/blues batran si probabil negru fiindca are voce speciala, dar nu este, dar ceea ce este sigur :  ESTE O NEBUNIE DE ARTIST si fiind si tanar are respectele mele fiindca nu asculta toate prostiile si daca le asculta, le transforma in aur :

http://www.facebook.com/only1noah  si facebookul :  http://www.youtube.com/user/only1noah?feature=watch

cu doar 272,564 subscribers  si 37,662,467 video views  dar !! inscris in 2010 canalul : – descoperit de colegul meu de apartament un super cover la o piesa oribila : Sexy and I know It – LMFAO (el o face ascultabila) 🙂

Cam atat pentru acum…..cine mai doreste sa imi scrie 😀

Posted on April 4, 2013, in Opinii and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: