Dilemele existeniale

A FI SAU A NU FI !!!

AUuuu….suntem in era comunicarii si a informatiei:  INCA MAI AVEM PROBLEMA ASTA ?? Acum o parte critica din mine doreste sa le dea o palma tuturor care se intreaba de ce sunt pe lumea asta….dar adevarul este ca nici eu nu am raspuns la o intrebare asa vaga (eu avand abilitatea de a raspunde la orice intrebare doar printr-o analiza superficiala sa pot da un raspuns valid) , ai nelimitate raspunsuri si fiecare experienta, sentiment, valoare sau intamplare poate schimba rezultatul unei cautari, dar eu ma linistesc cu raspunsul simplu (care este al meu personal) ca sunt aici sa ajut pe altii cum altii au facut-o atat timp. Raspunsul meu este ca rezultat al unei introspectii lungi in care mi-am identificat calitatile si valorile si impactul pe care il am cu oamenii din jur. Suna grandios, dar daca eu am dreptate inseamna ca toti avem acelasi rost…deci nu va bucurati inca !!

Pentru cei mai necunoscatori in ai filosofiei cautati Kierkegaard (tatal) sau poate Heidegger unde puteti sa va delectati in tainile gandirii filosofice si poate asa veti dobandi putina intelepciune, nu ca nu ati avea…un semn de inteligenta este acolo unde intrebarea “DE CE” sau “CUM”  exista, iar curiozitatea ca un motoras perpetuu mobile umbla in a identifica o solutie de cele mai multe ori (WAIT FOR IT) :  PLACUTA SI ADECVATA incat sa ne dea putina incredere si putere de a continua sa progresam si sa stralucim ( sper ca este adecvat termentul, dar si inteles).

Hai sa vad daca pot face aceste dileme mai domoale si mai placute de a traii cu ele.    IN CAZUL IN CARE AR EXISTA UN MOTIV CLAR PENTRU CARE  TE-AI NASCUT SI CITESTI ACEST MESAJ , L-AI FI STIUT PANA ACUM !!!!!

OMG OMG …. (sigur gandeste cineva care citeste asta)….acum ma injura, ma face incult, sau poate multe alte jigniri la adresa mea sau pur si simplu a inchis deja fereastra… lumea doreste sa aiba un sens tot ce se intampla dar pentru mine si miracolele sunt coincidente, NU MA CREDETI, atunci cum se numesc acele coincidente cand in loc sa se intample ceva foarte frumos se intampla ceva oribil ?? Un ACCIDENT spun oamenii (deci pentru ce este negativ nu avem un cuvant), poate BLESTEM dar blestemul se refera la mai multe incidente intamplate de-a lungul unui timp…poate fi folosit ca a fost blestemat, dar nu este utilizat in intregime cuvantul. Blestemul mereu este pus asupra cuiva, deci Draku te blestema dar Dumnezeu creeaza miracole, total aleatoriu, interesanta logica.

Asta este parerea mea…nu am sa stau si eu sa filosofez pe subiectul asta, daca doriti sa faceti asta cu mine, va rog da-ti comment, cautati-ma pe facebook sau sunati-ma….

Sa aveti un PASTE FERICIT.

Posted on March 29, 2013, in Opinii and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: