SEX ??

Ha !! sigur recunoasteti categoria unde va fi aceasta postare introdusa, dar de ce semnul intrebarii dupa sex ? inca o data semnul intrebarii dupa sex, posibil sa fie o neclaritate ?

Evident, mai multe persoane au sesizat faptul ca eu am o mica pasiune care ar putea sa imi incetoseze vederea, referitor la relatiile interumane. Nu toata lumea citeste un blog intreg (chiar micut cum este asta) ca sa afle toate detaliile necesare despre cum si ce gandesc cand scriu, ce scriu sau care este motivul.  Orice feedback il consider constructiv, iar astazi imi voi apara cunostintele mele insiruite pe acest site + voi face o mica reclama celei de-a treia pagina deschisa de mine pe facebook.

Pornind de la capat, cu explicatia mea la : “de ce scriu asa mult despre sex” .  Pai simplul raspuns este ca imi place…imi place sa scriu, sa vad, sa fac sa citesc si sa gandesc SEX.  De ce imi place asta ? Pentru evidentul motiv ca este placut iar raspunsul la : “de ce studiez ?”fiindca o arta ca sa fie una frumoasa trebuie sa fie studiata iar la randul meu sa initiez sau sa educ altii precum si eu am fost invatacel la vremea mea.  In apararea mea pentru cei care m-au facut sau au incercat sa ma jigneasca zicand ca sunt obsedat doresc sa le aduc aminte ca obsesia mea este justificata printr-o vasta cercetare, nu stau sa explic experiente sexuale , nu dau nume iar majoritatea (posturilor) sunt in scop educativ, peste caracterul lor informativ. Calitatea nu lasa de dorit, iar daca sunt greseli de gramatica imi pare rau dar acestea sunt scrise spontan intr-un mediu unde atentia mea este impartita. Plus ca informatia poate fi incercata sau verificata in cazul in care aceasta ar parea a fi una absurda.

Acum reclama 🙂 , evident aceste “OBSEDAT” a mai facut o nebunie si si-a deschis a 3 a pagina de facebook cu caracter unic : SEXUL 🙂 , nu este caracter original sau singurul despre sex, are o singura tema : SEX -ul , evident  iar aceasta pagina o gasiti pe :

http://www.facebook.com/xxesevoli

Cu ce se deosebeste aceasta pagina de celelalte, faptul ca lucrurile sunt ordonate pe categorii, are diverse texte care sunt alaturate pozelor si evident continutul imaginilor sunt cat mai incitate cu scopul de a incita ceilalti vizitatori in a da cat mai multe like-uri, va rog aruncati un ochi  dupa ce terminati cu acest blog.

Posted on August 29, 2012, in Sex ED and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: