Exista un ocean de oameni…

 

Ai primit vreodata sfatul de la alti oameni dupa o deceptie in dragoste cum ca ” mai sunt multi/e in lume”  sau nu s-a secat raul de pesti, poate cea Americana “there are many fish in the sea”?  bun… atunci eu am raspunsul pe care poti sa dai acelei persoane cand vine cu un argument atat de vag si nelinistitor.

Odata ca mereu oamenii care folosesc scuza asta ori sunt intr-o relatie de care sunt dependenti ori doresc sa incheie discutia cat mai  “curat” ca sa te faca sa te simti bine, dar nu functioneaza nimic fiindca in momentul ala tu suferi iar cuvintele nu pot pansa o rana deschisa.

Care este raspunsul ?  Simplu din miile si milioanele de persoane care exista in oceanul ala plin, tu interactionezi cu un procentaj foarte mic, din care acele persoane cu care ai o conexiune de orice fel sunt deja filtrate dupa standardele si preferintele tale, intr-un final chiar ajungand un numar mare de 10 🙂 persoane o parte in numar de 80% nu iti impartasesc acest sentiment sau sunt legati si ei/ele intr-o relatie. Adevarul ramane ca dupa atatia pesti in acel ocean singurii in raza ta de interes raman niste oameni de neatins.

Sfatul meu :  este foarte simplu,   daca suferi din dragoste, dai cu plansul si cu injuratul…ca dupa putin timp va trece. Chiar daca eu consider ca singurele motive pentru care sa plangi este daca cineva ajunge la spital, este pe moarte sau chiar a murit. A fi trist este normal si OK, cu cat mai repede o scoti din sistem, cu atat poti revenii la “pescuit”

O zi frumoasa !

Posted on August 6, 2012, in Critici and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: