Ejacularea Precoce

Am ajuns la acest subiect ca am observat ca este moda, destul de tragic, in randul barbatilor excitati… sa te gandesti sau sa vizualizezi imagini neplacute in momentul cand primele semne ale ejacularii apar.  Si chiar daca nu am avut inca cerinta de a publica un sfat in privinta acestei intamplari, am sa o fac din marinimia mea.

Chiar daca unii s-ar ascunde in spatele unor explicatii puierile de ce se intampla acest incident sau de alt fel, sa te lauzi ca tu terimini repede este total gresit din multe puncte de vedere, iar cel mai important este faptul ca  SE TERMINA ACTUL SEXUAL, de ce ai vrea asta? Oricum solutiile mele sunt simple, eficiente si placute ambilor parteneri. Consider ca este importanta calitatea vietii sexuale in cuplu dar chiar daca este un fuckbuddy sau un one night stand…nu poti face praf o experienta care ar trebuii sa fie una placuta, ca nu se va mai repeta !!! (iar noi barbatii nu vrem asta, nu??)

Ehh, destula vorba plictiseste cititorul, solutia este simpla si clara : in momentul actului sexual, cand totul este excitant, fierbinteala corpului ei pare ca este o frisca calda intinsa pe tine iar in tine sangele pulseaza si te face tare precum o statuie, prelungeste preludiul, faptul ca sunteti dezbracati nu inseamna ca singurul scop este de a lovi tinta…cu atat mai mult cu cat o amagesti mai mult cu atat o va excita mai tare.

In cazul in care esti foarte excitat iar ea este deasupra si apare deodata sentimentul…Preia controlul , tine minte a viteza constanta nu este plictisitoare daca pozitia este buna, cele mai multe femei ajung la orgasm fara sa se foloseasca de viteza sau putere ci doar prin repetarea unei miscari in locatia precisa.  

Una din cele mai repetate si cele mai excitante momente sunt situatiile cand amandoi aveti pozitia perfecta, ea tipa, tu te exciti ca un nebun si clachezi , multi fac compromisul de a continua si chiar daca ajung continua actiunea, este total gresit !! Odata din cauza ca dupa ejaculare muschii se relaxeaza deci locul unde candva il stimulai la ea, nu mai este la fel de intes stimulata, tu te poti lovi foarte tare ca pielea este sensibila si microfisuri pot aparea  la baza capului pe preput, iar actiunea si placerea ei dispare. Acum sfatul pentru rezolvarea acestei situatii va face multe femei fericite dar in acelasi timp seceptice, iar cele mai perverse vor considera ca este un tease bun, in momentul cand apogeul inaintea orgasmului apare, ea tipa si zice ce zic majoritatea “Da..da….da.” sau “Oooooaaaaa….” depinde…am observat ca femeile pot face cum fac barbatii pe stadion in pat , tu scoate-o,  joaca-te si continua sa te joci cu corpul ei dar asteapta sa treaca momentul ( ATENTIE : multe femei vor fi agresive in punctul asta) tine minte pozitia si revino cu incredere si in acelasi ritm la care erai.

 

Promit ca functioneaza, cu timpul devii foarte bun la a stapani aceste tehnici pana in punctul in care poti sa te controlezi si fara sa folosesti tehnicile astea….DAR ORI CE AI FACE NU TE GANDII LA IMAGINI NEPLACUTE !!!!

Poza de mai jos a inspirat acest mic articol. 

P.S. : daca ejaculare precoce inseamna pentru unii ca ejaculeaza inainte de a se dezbraca…ii sfatuiesc sa o lase mai moale cu masturbatul.

Posted on July 26, 2012, in Sex ED and tagged , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: