Exista sex bun ? ce stia Casanova, Cleopatra…ceilalti?

Sunt multi oameni care stiu ce sa faca in pat si sunt la fel de multi, sper eu ca balanta inclina spre mai putini oameni, care nu stiu cum sa faca sex. Acest mic articol nu va face referire la cum sa te protejezi sau la alte contraceptive, ci mai mult la cum sa ajungi sa faci o persoana fericita si in egala masura sa ramai fericit/a in actiunea de a face AMOR-ul ghebos numit SEX !

Acum tehnica este destul de simpla, iar dupa cum puteti vedea, nu tine foarte mult sa o descriu. Pasii trebuie facuti cat mai meticulos si cu bun simt…si cand zic bun simt, nu ma refer doar la ce te-a invatat mama in cei 7 ani de acasa, ma refer la actiunile gradate care vor conduce interactiunea fatala spre climaxul placerii. Si ca sa o pot explica cat mai bine (defect profesional), m-am gandit sa organizez lucrurile in cateva categorii :

  • Primul pas (si fac si referire la fostul post) este COMUNICAREA.

Comunicarea ajuta sa se ajunga la niste intelegeri de comun acord, unde limite si foste experiente sunt povestite pentru a crea o imagine cat mai clara asupra mentalitatii si experientei celeilalte persoane. Mentalitatii?? Da, oamenii au placeri si asteptari diferite, mereu este bine ca totul sa nu te ia prin surprindere, nu doresti ca odata ce a fost initiata interactiunea corporala sa opresti sau sa pui pe pauza ca ceva te deranjeaza sau iti distrage atentia.

  • Al doilea pas (la fel de important ca primul) este EXPLORAREA (exista si un post despre asta 😉 )

Explorarea, de data asta in egala masura este sa cunosti bine corpul persoanei de langa tine, dar nu unde se afla membrele si unde trebuie sa ajunga anumite parti ale corpului si cum…ci prin mangaiere…palpare, etc. Sexul este un joc, iar cu cat il joci mai bine cu atat mai interesant devine, cu cat mai interesant devine, cu atat mai intens si mai placut este. PROMIT CA STIU CE SPUN !

  • Ultimul pas (Important) este FEEDBACKUL.
    Feedbackul sau raspunsul tuturor actiunilor tale, este si trebuie sa fie constructiv nu distructiv…eu cred ca toata lumea stie cum se da feedback dar in cazul in care nu se stie…se da prin incurajarea lucrurilor bune si reformarea lucrurilor ce necesita atentie si o pricepere mai buna, nu exista gresit, nu exista prost, nu exista nimic negativ decat apreciere constructiva si remodelarea sau reimprospatarea cunostintelor ce au fost prestabilite si invatate pe parcurs.
 In caz ca doriti mai multe explicatii sau informatii, va rog sa ma contactati…sa nu va fie rusine. Experientele se impartasesc ca sa putem sa avansam.

Posted on June 7, 2012, in Sex ED and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: