Roz

O critica scurta despre parerea mea in legatura culoarei roz,de precizat ca am facut design si arhitectura, desen si pictura timp de 6 ani. Avand o vasta experienta teoretica si practica cu toate tonurile de culori, printre care si magenta si rosul, rozul nu m-a impresionat deloc.  Este un pastel nemaipomenit care incheaga orice joc de culori, positivitatea infloreste in preajma acestei culori iar pe plaiurile noastre, atat timp cat “lucrurile par roz” sau “viata este roz” inseamna ca nu avem nevoie sa ne facem nici o grija.

Dar de ce ajunge ca rozul sa fie o culoare urata, ce ii poate da un renume prost care sa il pateze indeajuns numele incat el sa se schimbe in negativ ?! Raspunsul : exagerarea lui.  Am cunoscut persoane care daca ar fi dupe ele, toate lucrurile pe care le-ar detine ar fi in tonuri de roz. A fi imbracata numai in ROZ este ok, daca raportul imbracaminte/piele, este in detrimentul ariilor acoperite de haine.

Ca orice alta culoare aceasta poate fi combinata cu negru si cu alb, si cu diferite tonuri de magenta.

Culoarea este una simpla, linistitoare si mai este si culoarea vaginului !!! Probabil nu va asteptati la declaratia mentionata mai devreme, dar adevarul isi pune amprenta. Abuzul rozului in vestimentatie duce la iluzia unui vagin gigant mobil este echivalentul unei persoane care se imbraca in verde crud. Dar ca sa intelegeti ca aceasta parere nu este una obiectiva, va reamintesc bancul cu ” Un copil merge la pravalia de la colt si intreaba vanzatoarea : – Aveti Fanta roz ? , raspunsul vanzatoarei : -Fiule, toate avem fanta roz”.

Exista un o departajare clara intre baieti si fete in vestimentatie, cea care dureaza pana la maturitate si chiar depaseste este faptul ca baietii sunt in albastru, fetele in roz. Dar aduc aminte ca in orice exista masura !!!

 

 

Posted on January 10, 2012, in Critici and tagged , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: