Cizme

In urma unui esec estetic, o noua moda a prins viata, acaparand minti volatile in fata fashion trendului autohton. In cateva cuvinte : “femeile au innebunit” .

Nu doresc ca postarile mele sa influenteze in vreun fel deciziile luate de aceste fiinte emotionale si sensibile la culoare si forme, dar doresc sa amintesc (mereu), provenienta acestor articole ce se raspandesc precum malaria. Cizmele de cauciuc sunt cele mai utile forme de incaltaminte la tarani si la pescari, datorita umiditatii si posibilele mlastini sau noroaie intalnite zilnic. Nu sunt exclusive lor, si minerii sau alte meserii au in dotari cizmele de cauciuc din cauza uzualitatii si utilitatii lor. Sunt usor de spalat si se usuca imediat, iti protejeaza pantalonul pana sub sau pana peste genunchi, toate bune si frumoase pentru un muncitor adevarat, dar ce vom face daca ploua si sunt balti cat piscinele de mari ?

Nici o alta solutie nu este mai buna decat sa iti iei in picoare “gumarii” si trenchul impermeabil…ahhmm si desigur sa nu uitam de ciupilica din cap. Dar nu !!  Printesele  noastre sunt din ce in ce mai strigatoare la cer, iar nimeni nu se sesizeaza. Traind intr-o lume in care diplomatia ne complesteste dar invidia ne mananca precum o tenie,  iar capra vecinului l-a ingurgitat pe Duncan Mccloud si pare mai bogata ca Bill Gates. Cum sa faci fata presiunii sociale daca nu te cobori sau ridici la nivelul lor ?

Dispretul meu indreptat spre acest articol este argumentat de faptul ca moda scuza orice articol, iar prin aceeasi metoda oamenii preiau aceasta atitudine in viata de zi cu zi. O zi esti pe varful muntelui, in alta zi o rafala mai puternica de vant te da jos. Lumea devine instabila, fara o constanta clara sau macar bine argumentata iar ce mai demult era rusinos (sa fi imbracat la fel ca toti ceilalti (comunism) ) acum devine din ce in ce mai popular.

Apartenenta la un grup social este benefica oricarui individ, dar nu sub mijloace false sau chiar mai rau, necunoscute.

De ce nu urmatoarele :

Posted on January 10, 2012, in Critici and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: