Punctul G la barbati

Punctul G la barbati

 Cu toate ca oricare femeie ar spune ca subiectul asta este unul de neglijat si ca barbatilor nu trebuie sa le acorzi foarte multa atentie in acest domeniu, doresc sa va corectez. Ca si femeile, barbatii au 3 puncte  care sunt importante in stimularea lui iar din propria experienta am observat ca uneori unele femei pot evita sau chiar ignora acele zone.

Cele trei puncte sunt :

  1. Baza penisului , acolo se afla o mare parte a terminatiilor nervoase si este foarte sensibila. Stimularea ei poate fi facuta manual (masturbare concentrata pe zonal, felatie cu buzele, daca se poate, evident si prin masare);
  2. A doua este perineul (zona intre testicule si anus), aceasta poate fi linsa pentru maxima placere sau daca aceasta metoda nu va convine, masarea ei cu degetele sus-jos usor apasat merge de minune;
  3. Ultima este pentru cei mai putin pudici si cei mai “avangardisti”, este descoperita a fi un echivalent al punctului G la femei, aceasta este PROSTATA. Exact la fel ca si la femei este o zona spongioasa care trebuie stimulata prin mangaieri apasate.

masarea

Prostata este o glanda anexa a aparatului genital masculin. La barbatul tanar aceasta glanda are un volum de aproximativ 20 centimetri cubi, cu forma si dimensiunea unei nuci. Prostata se dezvolta in volum o data cu inaintarea in varsta si imbatraneste din punct de vedere structural, incepand cu varsta de 35 de ani. Ea produce lichid prostatic, care in amestec cu lichidul seminal produs de veziculele seminale si cu spermatozoizii alcatuiesc sperma.

Stimulare prostatei este una usor dificila, pe langa consimtamantul barbatului, este necesar si un lubrifiant pentru ca  atingerea ei sa fie posibila si ca penetrarea anusului sa nu fie una traumatizanta. Actiunea de stimulare este prin a o masa cu degetul precum ai gadili zona.

Locatia ei este usor de gasit chiar si pentru cei neinitiati, prostata se afla in partea inferioara al arcului pubic fata in fata cu rectul, are forma unei alune de pamant si este de o ferma la atingere inconjurata de o capsula fibroasa de tesut  muscular neted,  se spune ca ar avea 3 centimetri inaltime, 4 centimetrii latime  si 2 centimetrii grosime, dar difera de la individ la individ si de la o varsta la alta.

Posted on December 1, 2011, in Sex ED and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: